Burger boek en kantoor: uw kantoorspecialist!

Wie zijn wij?

Onderstaand artikel uit het Impressie magazine geeft een mooi beeld van ons bedrijf.

In Burger Boekhandel en Kantoorvakhandel vergeet je soms spontaan de tijd, smullend van de enorme collectie heerlijke boeken en de prachtige collectie luxe schrijfwaren en kantoorartikelen. Want uitgerekend in dit computertijdperk is de pen aan een nieuwe opmars begonnen. De bevlogen Ton Willem Burger is trots op zijn twee verdiepingen tellende boekhandel en kantoorvakhandel. De luxe schrijfwaren springen er meteen in het oog. Cross, Parker, Lamy en Waterman zijn pennen die bij je gaan passen.

Boekhandel en Thuiskantoor Burger heeft ook een enorme collectie lederwaren, met hippe en zeer stijlvolle schrijfmappen, laptoptassen en agendaomslagen. Vooral Succes en Liam’s en van der Spek staan garant voor exclusieve kwaliteit in lederwaren.

‘Luxe kantoorartikelen maken een bepaalde ontwikkeling door,een stukje advies is daarom op z’n plaats’, legt Ton Willem uit. ‘In dit digitale tijdperk is het duidelijk merkbaar dat áls men schrijft, het wel goed moet zijn. Een mooie pen wordt steeds meer gezien als een sieraad of een gadget. Een onderdeel van je leefstijl.

Ook voor bedrijven

Naast de kantoorartikelen voor consumenten hebben wij ook een groot assortiment bedrijfsmatige kantoorartikelen. Wij draaien ons hand niet om voor levering van grote aantallen.
Dankzij ons centrale magazijn in Beuningen kunnen wij overal in Nederland de levering van kantoorartikelen verzorgen.
We krijgen vaak de vraag of we qua prijs met de landelijke partijen als Viking en Staples mee kunnen.
Dat is geen probleem voor ons, dankzij de bundeling van het inkoopvolume van zo’n 200 zelfstandige kantoorvakhandels kunnen we kantoorartikelen leveren tegen concurrerende prijzen.

Naast onze prijzen willen ons vooral onderscheiden door onze service. Da’s geen loze kreet, we gaan voor langdurige relaties, niet moeilijk doen als iets verkeerd besteld is en soms net even een stapje harder lopen om bedrijfsprocessen niet te verstoren.
Op de bovenetage van onze winkel bevind zich een showroom met kantoormeubelen.
Hier kunnen we in alle rust de klant adviseren over de inrichting van zijn werkplek.

Met name op het gebied van inrichting maken we een forse groei door. Afnemers kiezen voor advies, snelle levering en scherpe prijzen.

Altijd actueel

Het fijne aan zijn vak vindt Ton Willem dat het altijd actueel is. Vooral op het gebied van boeken is er telkens weer wat nieuws te ontdekken. Hij blijft dan ook continu alles volgen om zijn lezers te kunnen adviseren. Dat gaat dan wel eens ten koste van zijn nachtrust. Want hoewel hij fragmentarisch probeert te lezen, wordt ook hij vaak gegrepen door een boek. Gelukkig maar dat boeken zijn hobby zijn. ‘Lezen is ook een stuk ontspanning Ik hou vooral van waargebeurde verhalen, reisverslagen en geschiedenis, daar kun je je zo in verplaatsen.’

Regionale functie

Dankzij ons assortiment en persoonlijke service krijgen we steeds meer klanten uit de regio.

We zijn niet alleen een speciaalzaak voor Waddinxveen, ook Zevenhuizen, Moerkapelle, Boskoop, Benthuizen, Hazerswoude en zelfs Gouda behoren tot ons verzorgingsgebied.
Door continu te kijken naar ons assortiment en steeds weer te vernieuwen zullen we nog vele jaren aan de Dorpstraat in Waddinxveen onze klanten verrassen.